26.4°
Temperatur
5
m/s
SO
Medelvind
8
m/s
SO
Byvind
0.09
m
Vattennivå (RH2000)

Terminal Granuddens lager är återigen fyllda

Magasinen på Granudden har haft en hög volymomsättning under årets tredje kvartal trots den rådande pandemin. Lagren på granudden har flera gånger fyllts tack vare pappersbrukens omfattande produktionsnivåer.

Förra året byggdes två nya lager för att kunna erbjuda Granuddens kunder mer lageryta. Det senaste året har visat att lagren varit välbehövda och en värdefull investering för terminalen. Under 2020 har lagren varit fulla ett flertal gånger och fler kunder efterfrågar lagerytor i magasinen.

– Just nu är lagren fulla och i de vi byggde förra året står 10 000 ton bal, rullmassa och pappersrullar. Det är roligt att våra kunder har kunnat hålla igång produktionen trots det senaste årets kris, säger Stefan Andersson, terminalchef på Granudden.

Utforska hamnen med hela familjen

Gratis buss, rälsbuss- och båtturer till hamnområdet. För små sjörövare finns teater, ansiktsmålning och fiskdamm. Testa vår ham(n)burgare! Ingen landkrabba ska behöva gå hungrig. Utforska hamnens framtida innovationsarbete, lyssna på föredrag och se fotoutställning. Det bjuds på nygräddade kanelbullar, tårta, godis och lokalt kaffe.