Jobba hos oss

Att jobba i Gävle Hamn AB ska präglas av våra kärnvärden glädje, samarbete, respekt och ansvar.

Lediga tjänster

Just nu söker vi en Miljöspecialist. Som Miljöspecialist  samordnar du miljöarbetet i Gävle Hamn AB genom att fungera som organisationens kompetens inom miljöområdet avseende tillstånd, regelverk och egenkontroll samt vara ett stöd i dessa frågor till chefer och övriga organisationen. 

Läs mer om tjänsten och ansök här. 

Kontaktperson: Sandra Jonsson 
HR-specialist
070-082 61 65
sandra.jonsson@gavlehamn.se

Ansök senast: 2023-04-16

IMG_6258

Om att jobba hos oss

Gävle Hamn AB

Vi är 31 st engagerade medarbetare med höga ambitioner och bred kompetens med många olika befattningar. Gävle Hamn AB har en bra företagskultur och vi bryr oss om varandra. Vi jobbar kontinuerligt med våra värdeord; glädje, respekt, samarbete och ansvar.

Området Gävle hamn och den avgörande rollen i regionen

Gävle hamn har en avgörande roll som en av Sveriges största hamnar, både ur ett ekonomiskt perspektiv och som stor arbetsgivare. Cirka 500 personer går till sitt arbete i Gävle hamn varje dag, såsom kranförare, terminal- och lagerarbetare och tjänstemän. Alla är en del i att hantera import och export som når dig och mig via varor eller ekonomi. Därutöver genereras nästan 8 000 arbetstillfällen– alltifrån chaufförer, tågförare och besättningsmedlemmar som passerar hamnen varje dag, till hantverkare och konsulter. Tittar vi på hur Gävle hamn påverkar staden, regionen och landet i stort, så är siffrorna ännu större. Tänk vad viktig Gävle hamn är för oss! Kanske just du har ett arbete direkt eller indirekt genererat av Gävle hamn? Eller kanske kommer du jobba med eller i relation till Gävle hamn i framtiden?