Jobba hos oss

Att jobba i Gävle Hamn AB ska präglas av våra kärnvärden glädje, samarbete, respekt och ansvar.

Lediga tjänster

Här utlyses de tjänster som finns på Gävle Hamn AB. För övriga tjänster inom Gävle hamn som område kontakta respektive företag.

Om du har en bakgrund som du tror skulle passa hos oss, får du gärna skicka in ditt CV till: sandra.jonsson@gavlehamn.se

Kommunikatör

  • Är du en initiativtagande och driven person som brinner för kommunikation och som vill vara med i Gävle Hamn ABs utveckling?
  • Vill du arbeta i ett spännande kommunalägt bolag med 33 st anställda som har ett viktigt och stort samhällsuppdrag?


Då är du välkommen att söka till oss!

Nu söker vi dig som har bred kompetens och vill ha ett varierande kommunikatörsuppdrag med fokus på visuell kommunikation, sociala medier och pr-arbete.

Om arbetsplatsen

Gävle Hamn är hjärtat för import och export i Mellansverige och södra Norrland. Här finns ostkustens största containerterminal och i energihamnen hanteras bl a allt flygbränsle till Arlanda. Inom hamnområdet finns ett 40-tal olika bolag etablerade.
Gävle Hamn AB ägs av Gävle kommun och har uppdraget att förvalta och utveckla mark och infrastruktur, styra trafiken på land och vatten, svara för energihamnens drift samt verka för god säkerhet och en hållbar hamn.

Vi är 33 st engagerade medarbetare med höga ambitioner och bred kompetens. Gävle Hamn AB har en bra företagskultur och vi bryr oss om varandra. Vi jobbar kontinuerligt med våra värdeord; glädje, respekt, samarbete och ansvar.

Arbetsuppgifter

Planera, utföra och följa upp kommunikationsinsatser utifrån kommunikationsplan i såväl digitala kanaler som vid evenemang, fysiska möten och liknande.

Författa artiklar och pressmeddelanden och arbeta proaktivt med medierelationer och PR utifrån annonseringsplan.

Ansvara för innehåll och uppdateringar på företagets hemsida.

Samordna och skapa engagerande innehåll för sociala mediekanaler och nyhetsbrev.

Upphandla och vara kontakt med leverantörer inom kommunikationstjänster.

Ansvara för företagets presentationsmaterial i form av power points, bildbank etc.

Vem söker vi

Du är ansvarsfull, strukturerad och kan både arbeta självständigt och tillsammans med andra för att nå uppsatta mål. Du har stor personlig mognad och ett kommunikativt förhållningssätt, är serviceinriktad, lyhörd, prestigelös och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att se helheten, prioritera och snabbt sätta dig in i nya sammanhang och ämnen. Med integritet och professionalism ser du till helheten ur verksamhetens perspektiv.

Kvalifikationer

Högskoleexamen inom journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande utbildning och arbetslivserfarenhet.

Vana av att arbeta med grafisk form, sociala medier och PR-arbete.

Hög digital mognad och erfarenhet av att arbeta med användarbarhet och tillgänglighet i digitala plattformar samt paketera budskap i text och visuellt på ett målgruppsanpassat sätt.

Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, skrift och tal

God skribent med stilistisk förmåga.

Meriterande

Något eller några års arbetslivserfarenhet inom området

Goda kunskaper i Officepaketet och Adobe Creative Suite (Indesign, Photoshop, Illustrator, Premiere).

Din personlighet är en framgångsfaktor och du har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat.

Övrigt

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och växling av semesterdagstillägg till lediga dagar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Senast 2022-04-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-03-01 Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lön

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid: Dagtid

Ansök här

Kontakt vid frågor om tjänsten               

Natalie Gerami Wallner

Marknad- och affärsutvecklingschef

079-072 90 92

Natalie.gerami_wallner@gavlehamn.se

 

Sandra Jonsson

HR

0700-82 61 65

sandra.jonsson@gavlehamn.se              

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar online via ovan länk.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs om Gävle Hamns Integritetspolicy:  https://gavlehamn.se/integritetspolicy

 

Om att jobba hos oss

Gävle Hamn AB

Vi är 33 st engagerade medarbetare med höga ambitioner och bred kompetens med många olika befattningar. Gävle Hamn AB har en bra företagskultur och vi bryr oss om varandra. Vi jobbar kontinuerligt med våra värdeord; glädje, respekt, samarbete och ansvar.

Området Gävle hamn och den avgörande rollen i regionen

Gävle hamn har en avgörande roll som en av Sveriges största hamnar, både ur ett ekonomiskt perspektiv och som stor arbetsgivare. Cirka 500 personer går till sitt arbete i Gävle hamn varje dag, såsom kranförare, terminal- och lagerarbetare och tjänstemän. Alla är en del i att hantera import och export som når dig och mig via varor eller ekonomi. Därutöver genereras nästan 8 000 arbetstillfällen– alltifrån chaufförer, tågförare och besättningsmedlemmar som passerar hamnen varje dag, till hantverkare och konsulter. Tittar vi på hur Gävle hamn påverkar staden, regionen och landet i stort, så är siffrorna ännu större. Tänk vad viktig Gävle hamn är för oss! Kanske just du har ett arbete direkt eller indirekt genererat av Gävle hamn? Eller kanske kommer du jobba med eller i relation till Gävle hamn i framtiden?