16.3°
Temperatur
2
m/s
S
Medelvind
3
m/s
S
Byvind
-0.23
m
Vattennivå (RH2000)

Jobba hos oss

Att jobba i Gävle Hamn AB ska präglas av våra kärnvärden glädje, samarbete, respekt och ansvar.

Lediga tjänster

Lediga tjänster för Gävle Hamn AB publiceras här. Söker du en annan position inom Gävle hamns område? Då ber vi er att kontakta respektive företag. 

För tillfället har GHAB inga lediga tjänster att söka. Men om du sitter på spännande erfarenheter som du tror skulle vara intressanta för oss, tveka inte att skicka in ditt CV till:

IMG_6258

Om att jobba hos oss

Gävle Hamn AB

Vi är 33 engagerade medarbetare med höga ambitioner och bred kompetens med många olika befattningar. Gävle Hamn AB har en bra företagskultur och vi bryr oss om varandra. Vi jobbar kontinuerligt med våra värdeord; glädje, respekt, samarbete och ansvar.

Området Gävle hamn och den avgörande rollen i regionen

Som en av Sveriges största hamnar har Gävle hamn en avgörande roll, både ur ett ekonomiskt perspektiv och som stor arbetsgivare. Cirka 500 personer går till sitt arbete i Gävle hamn varje dag, såsom kranförare, terminal- och lagerarbetare och tjänstemän. Alla är en del i att hantera import och export som når dig via varor eller ekonomi. Därutöver genereras nästan 8 000 arbetstillfällen– alltifrån chaufförer, tågförare och besättningsmedlemmar som passerar hamnen varje dag, till hantverkare och konsulter. Tittar vi på hur Gävle hamn påverkar staden, regionen och landet i stort, så är siffrorna ännu större. Tänk vad viktig Gävle hamn är för oss! Kanske just du har ett arbete direkt eller indirekt genererat av Gävle hamn? Eller kanske kommer du jobba med eller i relation till Gävle hamn i framtiden?

Utforska hamnen med hela familjen

Gratis buss, rälsbuss- och båtturer till hamnområdet. För små sjörövare finns teater, ansiktsmålning och fiskdamm. Testa vår ham(n)burgare! Ingen landkrabba ska behöva gå hungrig. Utforska hamnens framtida innovationsarbete, lyssna på föredrag och se fotoutställning. Det bjuds på nygräddade kanelbullar, tårta, godis och lokalt kaffe.