-1.1°
Temperatur
9
m/s
NV
Medelvind
16
m/s
NV
Byvind
0.19
m
Vattennivå (RH2000)

Ulrika Kruukka tar över som ekonomichef

Den 1 juli började Ulrika Kruukka sin tjänst som ekonomichef i Gävle Hamn. Ulrika har stor erfarenhet inom ekonomi och har ett långt förflutet inom revisionsbranschen då hon jobbat som revisor i över 20 år. Men nu senast kommer hon från Sandvikens Folketshus där hon haft rollen som ekonomichef.

Innan Ulrika började på Sandvikens Folketshus så jobbade hon som moderbolagscontroller på Sandvik och det var lite det som var anledningen till att hon drogs till att söka tjänsten som ekonomichef i Gävle Hamn.

-Det kändes spännande att få arbeta inom en stor industri igen och Gävle hamn känns som en intressant miljö att jobba i. Det känns förväntansfullt med ett större företag, säger Ulrika.

Under ett par veckor i början av sommaren gick Ulrika parallellt med Gävle Hamns tidigare ekonomichef Gunilla Persson för att känna på och lära sig sina kommande arbetsuppgifter. Trots sina tidigare arbetslivserfarenheter inom branschen så är varje arbetsplats unik.

-Det är mycket nytt men det har rullat på och det känns bra. Gävle Hamn verkar ha en hög trivsel och det är trevliga människor som jobbar här. Det är viktigt att trivas och att kunna ha roligt på jobbet. Jag kände direkt på intervjun att Gävle Hamn verkar vara en sund arbetsplats och jag känner redan att jag har blivit en del av teamet med Sandra Jonsson och Karolina Nordström som utgör ekonomiavdelningen.